„Competitivi împreună”

„Produs software inovativ pentru analiza sentimentelor din textele în limba Română – SENTITEXT”, cod SMIS 156284

Conferință lansare sentitext

T2 SRL în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai, a implementat, în perioada Februarie 2023 – Decembrie 2023, proiectul ”Produs software inovativ pentru analiza sentimentelor din textele în limba Română – SENTITEXT”.
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 – ”Competitivi împreună”.
Obiectivul principal al acestuia a fost crearea unei soluții software care să îmbunătățească serviciile pentru clienți și performanța generală a afacerii prin furnizarea de rapoarte de analiză de texte, până la nivelul identificării sentimentului la nivelul unui document, care poate ajuta companiile să identifice și să răspundă la diverse nevoi, să îmbunătățească calitatea serviciilor/produselor, să descopere noi strategii de marketing, să crească veniturile din vânzări și să reducă riscurile.
Evenimentul pentru lansarea SENTITEXT a avut loc pe 13 Decembrie 2023, în incinta Novotel Bucharest City Centre, începând cu ora 13:00.
Rolul acestei conferințe a fost prezentarea detaliată a produsului, evidențiind caracteristicile, funcționalitățile și beneficiile acestuia. Scopul este să atragă atenția asupra inovațiilor și valorii adăugate pe care le aduce pe piață.
Evenimentul a adus o serie de beneficii și rezultate pozitive, atât pentru T2, cât și pentru participanții la eveniment, câteva dintre aceste rezultate fiind:
– Generarea de interes
– Feedback imediat
– Construirea relațiilor cu clienții
– Vânzări și parteneriate
– Promovarea valorii adăugate

Beneficiarul proiectului este T2 S.R.L., proiect realizat în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai, telefon: 0788.888.539, email: office@t-2.srl.

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”

Toate drepturile sunt rezervate © Copyright T2 S.R.L. 

ro_RO
Scroll to Top